Adverteren

Adverteren

Meer dan 11.000 bezoekers per maand!
Wilt u meer dan 11.000 bezoekers per maand bereiken in een hand omdraai? Met de FC Vlotbrug website kunt u dat bereiken. Wij registreren 11.000 bezoekers per maand op onze website. Adverteren op de FC Vlotbrug website is dus heel interessant. Voor een fractie van de kosten ten opzichte van kranten en magazines kunt u reclame maken op de website van FC Vlotbrug.

Opvallen
Op de FC Vlotbrug website valt u op! Wij verkopen verschillende website plaatsen. Zo kunt u reclame maken op onze voorpagina, maar ook bij de pagina voor de afgelasting of ons programma pagina. Dit zijn de veel bezochte plekken op onze website.

Al vanaf 10 euro per maand!
Vanaf 10 euro per maand kunt u reclame maken op een achterliggende website. Voor 50 euro per maand staat u op de voor-, programma- of de afgelastingen pagina.

Marketing pakket
Wilt u onze bezoeker niet alleen bereiken op de FC Vlotbrug website maar ook op het Schelpenpad zelf? Dit seizoen hebben wij een marketing pakket voor u in de aanbieding. Voor 500 euro voor een heel seizoen krijgt u van ons een bord op het hoofdveld, reclame op ons digibord in de kantine en de beste plekken op de website.

Interesse gewekt?
Maak een vrijblijvende afspraak met onze sponsorcommissie. Zij zijn te bereiken via mail of belt u gerust met Hugo van der Schee op 06-53977764. Wij zouden het leuk vinden als we u dit nieuwe seizoen kunnen verwelkomen op het Schelpenpad.