Vrienden van Vlotbrug

Nieuwbouw frontZoals de meeste zullen weten start binnenkort de nieuwbouw van de kantine bij FC Vlotbrug. Dit gaat veel geld kosten, waarvan FC Vlotbrug zelf het grootste deel zal financieren. Daarom wil de Stichting Vrienden van FC Vlotbrug een speciale Club van 50 actie gaan houden om dit “gat” zo klein mogelijk te krijgen met als gevolg minder zelfwerkzaamheid en een snellere opleverdatum. Naast de vermelding op het Club van 50 bord in de kantine zal er voor de Nieuwbouw / Renovatie actie een apart bord worden gemaakt met alle namen die hebben meegedaan aan deze actie. Tevens zullen alle deelnemers aan de actie worden uitgenodigd voor het Vrienden van Vlotbrug (VvV) openingsfeest van de nieuwe kantine.

 

 

Hoe kun je meedoen aan deze speciale Nieuwbouw / Renovatie actie?

  1. Bronzen deelname - 1 jaar donateur van de VvV: 50 euro
  2. Zilveren deelname - 3 jaar donateur van de VvV: 150 euro
  3. Gouden deelname - 5 jaar donateur van de VvV: 250 euro

Vanzelfsprekend blijft uw naam naast de speciale vermelding ook 1, 3 of 5 jaar op het bord van de Club van 50 staan. Hoe kunt U meedoen?

  1. U kunt een van de bedragen storten op rekening NL82 INGB 0007 6201 25 van de Stichting Vrienden van Vlotbrug o.v.v. VvV en de naam die op de borden moeten komen.
  2. U kunt het inschrijfformulier van de Club van 50 invullen en inleveren zodat U een factuur voor de gewenste deelname krijgt.
  3. U kunt een mailtje naar de Club van 50 sturen met de gewenste deelname zodat U een factuur krijgt. Email adres VvV is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als laatste willen we alle Vrienden van Vlotbrug die vorig jaar aan de Club van 50 hebben deelgenomen en alle deelnemers aan de Grote Club Actie hartelijk bedanken voor hun bijdragen. Door jullie hebben we inmiddelseen flink bedrag op onze rekening staan. Het bestuur van FC Vlotbrug en het bestuur van de Stichting Vrienden van FC Vlotbrug hopen dat er zo veel mogelijk mensen met een FC Vlotbrug hart aan de actie willen meedoen om daarmee het Nieuwbouw / Renovatie project op tijd en succesvol te realiseren. Bij voorbaat hartelijk dank.

Het bestuur van FC Vlotbrug en het bestuur van de stichting Vrienden van FC Vlotbrug.

Download hier het inschrijfformulier. Vul en lever het in bij een van de bestuursleden van de stichting of afgeven aan het barpersoneel.