Vlotbrug niet opgewassen tegen Bolnes

Vlotbrug leed een gevoelige nederlaag op het eigen sportcomplex. De eerste helft begon Vlotbrug goed aan het karwei. Al na elf minuten was er de eerste kans voor Gomes Soares die na een diepe bal van De Reus richting doel kon opstomen. De boogbal belandde echter net naast het doel. Eén minuut later was er, na een aanval over diverse schijven, een kans voor Bolnes. Ook hierbij werd naast geschoten. Halverwege de eerste helft was er een uitval van Bolnes. De bal werd hoog in de zestien gebracht en het was, in laatste instantie, Heinsbroek die de bal naast tikte. Nog binnen het eerste half uur onderschepte Browne de bal. Hij plaatste de bal met veel gevoel op van de Veerdonk die met zijn schot voor de 1 – 0 zorgde. Zes minuten later was het Bolnes dat gelijk kwam. Op het middenveld werd de bal veroverd en in de zestien gebracht. Heinsbroek draaide snel om en liet keeper Noordijk geen kans. 1 - 1. Even later werd een kopduel verloren waarna de bal bij de geheel vrijstaande Mejia kwam die Bolnes op voorsprong kon zetten. 1 – 2. Even later kwam Vlotbrug goed weg toen Weisbroek met zijn schot de lat raakte. Kort voor rust verdedigde Bolnes de bal snel uit. De bal werd voorgegeven en ingeschoten 1 – 3. Een minuut later werd een overtreding op Van de Veerdonk bestraft met een strafschop die feilloos door Browne werd binnen geschoten. 2 – 3. Dit gaf weer moed. Op slag van rust was er nog een goede kans na een voorzet van Browne de inzet leverde niet meer op dan een corner.
 
De eerste mogelijkheid na de rust was voor Seghers. Na een overtreding op Browne verdween de vrije schop van Seghers over het doel. Tien minuten na rust werd een overtreding van Buijs, net buiten de zestien, bestraft. Real Lopez krulde de bal in de verre hoek, onhoudbaar voor Noordijk, 2 – 4 Vijf minuten later werd er knullig balverlies geleden waarna Wijsbroek weer tot scoren kon komen 2 – 5. Browne had kort daarop nog een kans de ingeschoten bal was een prooi voor keeper Elkhuizen. Toen kort daarna uit een corner de 2 – 6 werd binnen gekopt was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De laatste tien minuten probeerde Vlotbrug nog van alles. Er was nog een kansje voor Van de Veerdonk die de bal in de handen van de keeper schoot. Het derde doelpunt van Vlotbrug kwam op naam van Browne die kort voor tijd, na een slimme overstap van Gomes Soares, de 3 – 6 tegen de touwen joeg. Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport dat nog volop in de race is voor de derde periode en van de laatste zeven wedstrijden er zes won. Alle reden voor een aantrekkelijke partij voetbal waarbij de punten voor beide ploegen zeer belangrijk zijn.
 
Noordijk – Bergwerff – Buijs – Bravenboer (68/Stuijfzand) – De Reus – Allersma – Browne - Seghers – Vermeer (56/Van den Berg) – Van de Veerdonk – Gomes Soares