Vlotbrug verliest thuis van Zwartewaal

Het eerste optreden in de vierde klasse, na de degradatie van vorig seizoen, heeft Vlotbrug tegen streekgenoot Zwartewaal niet kunnen winnen. In het begin leek er geen vuiltje aan de lucht. Aanval na aanval richting vijandelijk doel werden opgezet. In het eerste kwartier hadden de aanvallers meerdere malen kunnen en moeten scoren. Het vizier stond niet op scherp of ze vonden keeper Van der Meer op hun weg. Zoals zo vaak als je zelf niet scoort……. En dit doelpunt kwam er ook na balverlies op het middenveld werd er in de linker achterhoede niet goed genoeg gedekt en de bal kon werden voorgegeven. De vrijstaande Van Maurik werd bereikt die ongehinderd hard en onhoudbaar de 0 – 1 op het scorebord bracht. In het restant van de eerste helft waren er nog een tweetal kansen uit corners. Ook dit maal werd hier niet uit gescoord.
 
In het begin van de tweede helft probeerde Vlotbrug de gelijkmaker te forceren maar de bal mocht er deze middag niet in. In het verloop van de wedstrijd werd Vlotbrug meer en meer terug gedrongen zonder dat Zwartewaal hier veel kansen mee kreeg. Zo liep Vlotbrug in de eerste wedstrijd van de competitie tegen een onnodige nederlaag op. Volgende week nieuwe kansen waarbij het eiland wederom niet wordt verlaten bij de uitwedstrijd tegen Simonshaven eveneens een oude bekende tegenstander.
 
Prins – Buijs – Scheringa (73/Bergwerff) – Bravenboer – Shennen Pers – Allersma – Vermeer – Seghers – Hederikx - Van de Veerdonk (61/Gomes Soares) – Shenomaar Pers